Tilbage

 
"SIMPLY YOU" er det glade budskab som WEINSBERG sender til alle dem, der på en enkel, men effektiv måde ønsker en moderne campingferie uden større besvær og budget. Recepten til succes for det nye mærke ligge i en kombination af trendy design og individualitet holdt sammen med en gunstig pris og den gode kvalitet, som er kendt fra KNAUS TABBERT huset.
 
Den nye WEINSBERG’s autocamper portefølje består af følgende: 5 CARABUS kassevogne, 2 praktiske ALKOVE grundrids, heraf en 700 DKG med køjer. 9 smarte TI DELINTEGREREDE biler. Priserne er meget attraktive for et tysk produkt af den kvalitet.
 
    Priser Brochure  
         

WEINSBERG - CARABUS Produktinformation
 

klik her

Når man tager bekvemmelighederne fra autocamperen og  dynamikken fra bilen og lægger dem sammen, bliver resultatet en stor to-personers kassebus som har et speciel stylish look i grå/orange. Som tilvalg fås special metallak i grå.

 

 

WEINSBERG - DELINTEGRERET Produktinformation
 

CaraCompact

 

CaraLoft

De to sportslige og kompakte TI-grundplaner tilbyder masser af opbevaringsplads i garagen under dobbeltsengen. Du få plads til en stor garderobe, campingudstyr, sportsudstyr osv.
En dejlige siddegruppe indbyder til afslapning med god siddekomfort og drejelige førerstole.

 

WEINSBERG - ALKOVE Produktinformation
 

klik her

Den nye ALKOVE fra Weinsberg er en ægte familietype. Med to separate soveområder har I hver især jeres eget imperium. Den hyggelige siddegruppe indbyder til en sjov spilleaften med familien eller en hyggelig aften med vennerne. Ønsker du at trække dig tilbage - intet problem, den rummelige del i bag, har en stor seng over garagen med en længde på 210 cm. - det ideelle sted at slappe af.

 

DIN WEINSBERG FORHANDLER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG MED AT FINDE DEN WEINSBERG MODEL, DU OG DIN FAMILIE HAR BRUG FOR.
KOM OG FÅ EN SNAK OM DE MANGE MULIGHEDER

 

Med forbehold for skrivefejl, visningsfejl og evt. mellemsalg.

Thisted Auto Camper A/S - Industrivej 42 - DK-7700 Thisted - +45 4063 5722 - info@thistedautocamper.dk
Copyright Thisted Auto Camper A/S